Την Αίγινα επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Βασίλης Σπανάκης, που έκανε αυτοψία στο ΣΜΑ και στου Μπαρού. "Διαπίστωσε ότι όλα λειτουργούν σωστά", είπε ο κ. Ζορμπάς.

spanakis-01.jpg
Την Αίγινα επισκέφθηκε, εκτάκτως, σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος συνοδευόμενος από το δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Νίκο Πτερούδη, πραγματοποίησε αυτοψία στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη Σκοτεινή και στο σημείο λειοτεμαχισμού κλαδεμάτων, στη θέση Μπαρού στο Μεσαγρό. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



 

Ο κ. Βασίλης Σπανάκης συνομίλησε, επίσης, με εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημαρχείο της Αίγινας, όπου συναντήθηκε με αντιδημάρχους και εργαζομένους άλλων υπηρεσιών.

 

Τη σχετική ενημέρωση για την επίσκεψη του κ. Σπανάκη στην Αίγινα, έκανε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. 

spanakis-02.jpg

 

Σύμφωνα με αυτή την ενημέρωση, η επίσκεψη του κ. Σπανάκη έγινε με αφορμή τα δημοσιεύματα σε τηλεοπτικά κανάλια και στο διαδίκτυο, σχετικά με συγκέντρωση ογκωδών αντικειμένων στο ΣΜΑ στη Σκοτεινή και τον λειοτεμαχισμό κλαδεμάτων στη θέση Μπαρού στο Μεσαγρό.

spanakis-04.jpg

 

"Έκανε κάποιες συστάσεις προς τον Δήμο της Αίγινας;", ήταν η ερώτηση του Aegina Portal προς τον κ. Γιάννη Ζορμπά, ο οποίος απάντησε:  "Δεν έκανε καμία σύσταση, απλά διαπίστωσε και εκείνος ότι όλα λειτουργούν σωστά. Η εικόνα που παρουσιάζει και το ΣΜΑ και το σημείο λειοτεμαχισμού είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι. Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας και αυτό που συζητήσαμε με τον υπουργό, είναι τα αιτήματα που έχουμε υποβάλει ως Δήμος στο Υπουργείο Εσωτερικών. Το ένα είναι η χρηματοδότηση που έχουμε ζητήσει σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες από την θεομηνία Daniel. Έχουμε καταθέσει ένα δελτίο με έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό, που έχει υπερβεί την πρόσκληση που είχε αποστείλει τότε το Υπουργείο Εσωτερικών στους πληγέντες Δήμους και κάποια άλλα πράγματα που αφορούν επιπλέον ανάγκες που έχει ο δήμος Αίγινας, προς το Υπουργείο Εσωτερικών και θέλουμε να ανταποκριθεί".

 spanakis-032.jpg


Στην ίδια ενημέρωση ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, είπε ότι επισκέφθηκε πολλά ακόμη σημεία με τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Σπανάκη, ο οποίος διαπίστωσε ότι το νησί είναι πάρα πολύ καθαρό. 

Φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό στο FB του κ. Βασίλη Σπανάκη.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png