Ασθενοφόρο δεν μπορούσε να περάσει για να παραλάβει επείγον περιστατικό, από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο λιμάνι της Πέρδικας.

asthenoforo-aegina-04.jpg
Μία καταγγελία που έγινε από πολίτη σήμερα το μεσημέρι στο Aegina Portal,  καταδεικνύει για μία ακόμη φορά, τα σοβαρά προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει το άναρχο κα χωρίς κανόνες παρκάρισμα των αυτοκινήτων στους δρόμους του νησιού. Αυτή τη φορά, η καταγγελία αφορούσε επείγον περιστατικό στο λιμάνι της Πέρδικας σήμερα το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας έφτασε στο λιμάνι για να παραλάβει το περιστατικό, αλλά δεν μπορούσε να περάσει από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και πούλμαν. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ακολούθησαν έλεγχοι και  πρόστιμα από το Λιμεναρχείο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Στέλιο Θεριανό, δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Το Aegina Portal επικοινώνησε, επίσης, με τον Λιμενάρχη Αίγινας κ. Αργύρη Φραγκούλη, ο οποίος είπε ότι έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρατηρείται, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και θα φέρει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου, προκειμένου να εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή τις ημέρες της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κ. Σάκης Μούρτζης, είπε ότι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα parking στην θέση "Περιβόλι", λίγο πριν την είσοδο του λιμανιού, χώρος ο οποίος ανήκει στην Μονή της Χρυσολεόντισσας και σημείωσε ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με την μονή από τον δήμαρχο.

Ωστόσο δεν είναι μόνο η Πέρδικα. Την ίδια στιγμή στον δρόμο του Μαραθώνα, οχήματα παρκαρισμένα και στις δύο πλευρές του δρόμου, δημιουργούσαν προβλήματα στην ασφάλεια των πεζών και διερχόμενων οδηγών.

Σε άλλο σημείο, χθες το βράδυ, στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ανδρέα, Δημητρίου και Φλώρας Καψάλη, ανακοινώθηκε πως μετά από καταγγελία, που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, για τα προβλήματα που δημιουργούσε ο μεγάλος όγκος των σταθμευμένων οχημάτων και στις δύο πλευρές του δρόμου, οι ιδιοκτήτες τους θα έπρεπε να τα απομακρύνουν. Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που συμπληρώνει την εικόνα του ανεξέλεγκτου και χωρίς κανόνες παρκαρίσματος.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png