Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στην Αγία Τριάδα, στο Βαθύ.

20240624_203601_1.jpg

Με μεγάλη μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή με τους παραδοσιακούς χορούς, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος.


Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 8 το βράδυ, στο προαύλιο του ενοριακού ναού, της Αγίας Τριάδας που πανηγυρίζει

20240624_203447.jpg

Τα μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν μία φροντισμένη εκδήλωση, με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς, στην οποία συμμετείχαν όλα τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, καθώς και το παιδικό - εφηβικό τμήμα της Στέγης Πολιτισμού, με παραδοσιακή μουσική. Έπαιξαν οι μουσικοί: Γιώργος Καλαμάκης, τραγούδι και λαούτο, Ακριβός Ζερβός, κλαρίνο, Κωνσταντίνος Καλαμάκης, βιολί, Αλέξανδρος Ριζόπουλος, κρουστά και ο κ. Τάσος Σταβέρης στην κρητική λύρα, ο οποίος, επίσης, παρουσίασε το μουσικό σχήμα.

20240624_211523.jpg

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Όλγα Πετρίτη και χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png