Ιστιοφόρο σκάφος προσάραξε ανατολικά της Μετώπης, με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες. Σκάφος του Λιμεναρχείου τους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι.

S1410064.JPG

Τις μεσημβρινές ώρες χτες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αίγινας, ότι ένα ιστιοφόρο (Ι/Φ) σκάφος έχει προσαράξει στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Μετώπης, με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες (υπήκοοι Γερμανίας).

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια, αφού παρέλαβε τους επιβαίνοντές του, τους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας.

Με τη συνδρομή του σκάφους «ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι - ΡΕΣΚΙΟΥ» ΤΑ 203 το Ι/Φ αποκολλήθηκε και στη συνέχεια κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμάνι της Αίγινας. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ούτε εισροή υδάτων.

Από το Λιμεναρχείο της Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο νηογνώμονα.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png