Επανατοποθετήθηκαν οι ράμπες αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα, ατόμων με κινητικά προβλήματα.

seatracs-aegina-2024.jpg

Ολοκληρώθηκε και στις τέσσερις παραλίες της Αίγινας, η επανατοποθέτηση των ραμπών αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα, των συσκευών Seatrac, που εξυπηρετούν άτομα με κινητικά προβλήματα, για την θερινή περίοδο. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το Aegina Portal επικοινώνησε το πρωί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Καραγιάννη, που είπε ότι έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των Seatracs στις παραλίες του Αγίου Βασιλείου, της Αύρας, της Βαγίας και της Αγίας Μαρίνας.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, υπεγράφη η σύμβαση, με την εταιρία που ανέλαβε την επανεγκατάσταση και απεγκατάσταση των συσκευών, των αποδυτηρίων, των ομπρελών και των διαδρόμων, τον περιοδικό έλεγχο καλής λειτουργίας, τα ετήσια αναλώσιμα και τη συντήρηση του εξοπλισμού, που περιλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης της συσκευής μετά τη θερινή περίοδο λειτουργίας και τη χειμερινή περίοδο αποθήκευσης. Αντικατάσταση των κινούμενων μερών που έχουν υποστεί φθορά καθώς και των μερών που έχουν διαβρωθεί. Η τελική αξία της σύμβασης είναι 21.328 ευρώ.

Ο Δήμος Αίγινας δε διαθέτει το ανάλογα καταρτισμένο προσωπικό καθώς και τον απαραίτητο, για την εκτέλεση του έργου εξοπλισμό.

Ήδη και οι τέσσερις συσκευές, εμφανίζονται στις αντίστοιχες παραλίες, ως ενεργές, στον χάρτη της Seatrac. Η φωτογραφία είναι από το ρεπορτάζ του Aegina Portal, σήμερα το πρωί στην παραλία του Αγίου Βασιλείου. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png