"Όνειρο". Εντυπωσιακή η θεατρική - μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.

20240707_221138.jpg
Εντυπωσιακή ήταν φέτος η θεατρική - μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, μία προσεγμένη παραγωγή, με κύρια χαρακτηριστικά την πολύ καλή οργάνωση, τη δημιουργική προσέγγιση, την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κοινού και βέβαια τον μοναδικό παλμό και την ενέργεια των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου. 


Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του πρόεδρου του συλλόγου κυρίου Παναγιώτη Χελιώτη και ακολούθησε η παρουσίαση της εκδήλωσης από την κ. Σοφία Κάππου, που έκανε την διδασκαλία των χορευτικών.

20240707_221316.jpg
Η κ. Κάππου κάλεσε το κοινό να γράψει σε ένα χαρτί τα όνειρά του, μεγάλα ή μικρά, άλλωστε η βραδιά ήταν αφιερωμένη σ' αυτά, την παραδοσιακή μουσική και το χορό.

20240707_215008.jpg

Ο σύλλογος τίμησε την προσφορά της εκλιπούσας Χριστίνας - Βάνας Γουδή, την τιμητική πλακέτα στη μνήμη της παρέλαβε ο γιός της Γιώργος.

20240707_221432.jpg
Ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον αντιδήμαρχο Αίγινας κ. Νίκο Μαρίνο και δύο ακόμη βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι στην κ. Μαρίνα Χριστοφάκη και στον κ. Μπάμπη Παναγιωτόπουλο, για την άριστη συνεργασία με τον σύλλογο, στις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του.

20240707_221124.jpg
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μουσικοί: Μπινιάρη Γωγώ, τραγούδι, Σωτήρης Ντζιαβός, τραγούδι, Θωμάς Βερύκιος, κλαρίνο, Θωμά Βλαχούλη, κρουστά, Κλεάνθης Γλυνός, λαούτο και Δημήτρης Ζαχαρίου, βιολί, που ερμήνευσαν υπέροχη παραδοσιακή μουσική και μαζί με τους χορευτές χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο, που κατέκλισε με την παρουσία του το προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αποστόλου Κρίσπου  στους Αγίους.

20240707_213643.jpg
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, με την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png