Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στη δασική περιοχή του Κουρέντη. Τι δήλωσε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς.

20240710_115014.jpg

Μετά τις εργασίες των υπηρεσιών του Δήμου Αίγινας, ολοκληρώθηκε σήμερα ο καθαρισμός της δασικής περιοχής στου Κουρέντη.


Η εικόνα που παρουσιάζει είναι διαφορετική τόσο στην είσοδο, όσο και στα μονοπάτια που οδηγούν στο εσωτερικό του δάσους. 

20240710_113703.jpg
Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς δήλωσε στο Aegina Portal: "Βρισκόμαστε στο δάσος των Αγίων, βρισκόμαστε στην περιοχή Κουρέντης, έχουμε ολοκληρώσει έναν εκτενή καθαρισμό στην περιοχή, εδώ, του δάσους και στην είσοδο, αλλά και προς τα μέσα, όπως βλέπετε. Αυτό έχει ολοκληρωθεί σήμερα και αυτό που πρέπει να γίνει από δω και πέρα είναι να διαφυλαχτεί ο χώρος και να μην γίνεται η αυθαίρετη και παράνομη ρίψη μπαζών και φυσικά και απορριμμάτων. 

20240710_114657-2.jpg
Θέλω να ενημερώσω ότι η ρίψη μπαζών στα δάση και η ρίψη απορριμμάτων είναι ποινικά πλημμελήματα και διώκονται. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους, να κρατήσουμε το περιβάλλον καθαρό και το δάσος μας να είναι προσβάσιμο προς όλους τους πολίτες, γιατί και μονοπάτια υπάρχουν εδώ, αλλά και γενικότερα δασικοί δρόμοι οι οποίοι είναι πλέον προσβάσιμοι για οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png