Έκθεση Φωτογραφίας Μόδας με τη συμμετοχή κοριτσιών από την Αίγινα.


Δελτίο Τύπου. Φωτογραφίες Νίκος Πιτσιλός.
Το φετινό καλοκαίρι, η πρόσφατα ανακαινισμένη "Δαχτυλήθρα" θα φιλοξενήσει την έκθεση φωτογραφίας μόδας του Νίκου Πιτσιλού. Είκοσι φωτογραφίας νεαρών γυναικών από το νησί θα πλαισιώσουν τους φωτιστικούς κύβους και θα δώσουν μια άλλη εικόνα στο βραδυνό shopping. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 20.00 έως και τις 24.00 θα σας περιμένουμε με μοναδικές στυλιστικές προτάσεις για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Τα "φώτα" της δαχτυλήθρας θα ανάψουν το Σάββατο 3 Ιουλίου στις 21.00 και θα παραμείνουν φωτεινά μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, δίνοντας μια ξεχωριστή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στις βραδιές μας.


Στην επαφή του  με την "Δαχτυλήθρα" ο Νίκος Πιτσιλός δουλεύει με κορίτσια που δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία και αυτό λειτουργεί προκλητικά για τον ίδιο. Δημιουργεί μικρά σκηνοθετημένα θεατρικά σκηνικά με σκοπό να παρουσιάσει την μόδα στην εικαστική της διάσταση. Αυτοσχεδιάζει καθοδηγούμενος από τα πρόσωπα και το περιβάλλον που διαθέτει κάθε φορά. Πιστεύει στο τυχαίο, στην χημεία αλλά και στην προσωπική επαφή με τον κάθε συνεργάτη. Σε αυτή του την  φωοτγράφιση θα μας παρουσιάσει ρούχα νέων σχεδιαστών όπως, Evangelia, Ιωάννα Κουρμπέλα, Akira Mushi, kyriaki costa, drama by fedra, twoinagondola, reality studio, butterflysoulfire, a-forest, alexia kirmitsi καθώς και δημιουργικά και πρωτότυπα αξεσουάρ από: meet the cat, psarokokalo, Joanna louca, που δημιουργούν προσωπικό στυλ και χαρακτήρα.

Η δαχτυλήθρα είναι  μια μικρή γκαλερί μόδας που  υποστηρίζει πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες  προτάσεις νέων σχεδιατών. Δίνει  έμφαση στο προσωπικό στυλ και  όχι στην εφήμερη μόδα αλλά και  ιδιείτερη προσοχή στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας προτείνοντας ρούχα άνετα, πολυμορφικά, ευφάνταστα και πάντα μοναδικά.

Φωτογραφίζονται: Κατερίνα Αναστασοπούλου, Ηρώ Ζάρρου, Πέρσα  Λαλιότη, Ελευθερία Παπαδημητρίου, Βαρβάρα Περράκη, Βικτωρία Ρομανού, Αθηνά Σακελλίων, Νιόβη Σπυριδάκη, Αλεξάνδρα Ταντάουι, Λασκαρίνα Τζίτζη, Μάρω Τζίτζη, Έλενα Φουντούκη, Άννα Χατζίνα. Δημιουργική ομάδα: Φωτογράφος: Νίκος  Πιτσιλός, Στυλίστρια: Ειρήνη Σαριμούτσου,
Μακιγιέζ: Μίρκα, Βερβίτα, Βιβή Χατζίνα, Χτενίσματα: Σοφία  Καράντζαλη (κομμωτήριο Αντρέας), Βάλια Κυριακίδη,
Ιδέα-Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Γιουβανάκογλου, Graphic Design: Φωτεινή Κάτσα (yellowfish design) Βοηθός Παραγωγής: Βασιλική Ταντάουι. Για πληροφορίες στα: 22970 25167 και 6947 02576.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png