Αποτροπή διαφυγής τεσσάρων ατόμων ακτοπλοϊκώς από την Αίγινα, που είχαν προβεί σε διάρρηξη οικίας και κλοπή κοσμημάτων.

astinomikos-stathmos-mesagrou.jpg
Σχετικά με την διάρρηξη οικίας στην περιοχή της Σουβάλας, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε σήμερα το ακόλουθο Δελτίο Τύπου: "Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής από οικία που διαπράχθηκε, απογευματινές ώρες της 10-7-2024, στη Σουβάλα της Αίγινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού Αίγινας, εξέτασαν και αξιολόγησαν πληροφοριακά δεδομένα και αποδεικτικά μέσα για την ταυτοποίηση και εντοπισμό των δραστών. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Την επόμενη μέρα και μετά από συνεχείς έρευνες σε όλο το νησί, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν τα (4) αναζητούμενα άτομα, στην προσπάθεια τους να αναχωρήσουν από το νησί της Αίγινας και να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πειραιά.

Άμεσα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι 4 κατηγορούμενοι ηλικίας 20 ,21, 24 και 25 ετών.

Εντός του οχήματος τους βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από την οικία, την οποία παραβίασαν.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της οικίας, ενώ κατασχέθηκε ρουχισμός που είχε χρησιμοποιηθεί από τους δράστες κατά την τέλεση της αξιόποινης πράξης, όσο και το αυτοκίνητο, ως μέσω τέλεσης της κλοπής.

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού Αίγινας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και έτερων αξιόποινων πράξεων που ενδεχομένως εμπλέκονται, συνεχίζεται".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png