Σε τρία συμβάντα κλήθηκε να επέμβει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, το απόγευμα της Κυριακής. Τι δήλωσε ο κ. Γιώργος Σουλιώτης.

tria-peristatika.jpg
Σε τρία συμβάντα κλήθηκε να επέμβει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, το απόγευμα και τις βραδινές ώρες της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα τα δύο περιστατικά αφορούσαν πυρκαγιές και το δεύτερο παροχή βοήθειας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γιώργο Σουλιώτη.




Το πρώτο περιστατικό, για το οποίο η Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 17:39 το απόγευμα, ήταν ψητοπωλείο στην Κυψέλη, όπου επενέβη άμεσα με τρία οχήματα και πέντε πυροσβέστες.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο χώρο της καμινάδας, που ήταν πυρακτωμένη και δεν προκλήθηκε κάποια άλλη ζημιά, παρά μόνο μία ελαφριά ρύπανση στον ισόγειο χώρο του ψητοπωλείου από τους καπνούς.

Το δεύτερο περιστατικό, που συνέβη στις 8 το βράδυ,  αφορούσε πυρκαγιά σε οικοπεδική έκταση στην περιοχή της Σουβάλας, στην οποία η Υπηρεσία επενέβη με τέσσερα οχήματα. Επίσης, στην επιχείρηση συμμετείχε υδροφόρο και οδηγός του Δήμου Αίγινας.

Ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά και τον αντιδήμαρχο για την Πολιτική Προστασία, κ. Σωκράτη Δούκα, για την άμεση ανταπόκριση. 

Στο Aegina Portal μίλησε, επίσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος, που σημείωσε ότι το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας επενέβη άμεσα.

Το τρίτο συμβάν ήταν παροχή βοήθειας, σε αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε με δύο ρόδες στο κενό στο λιμάνι της Σουβάλας.

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, επενέβη με δύο οχήματα και τρία άτομα. "Όλα πήγαν καλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα και δεν χρειάστηκε ιδιωτικός γερανός", είπε ο κ. Γιώργος Σουλιώτης, που ευχαρίστησε τους πολίτες, που προσέτρεξαν αμέσως για βοήθεια.

Τέλος, σχετικά με τις δύσκολες μέρες που έρχονται αυτή την εβδομάδα, όσον αφορά την πυροπροστασία, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, της μηδενικής υγρασίας και των ενισχυμένων ανέμων, ζήτησε από τους πολίτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και να μην κάνουν οποιαδήποτε θερμή εργασία, με τροχούς κτλ και να προσέχουν την απόρριψη των τσιγάρων.

Ζήτησε να μην χρησιμοποιούνται βεγγαλικά στις τελετές, όπως γάμοι και βαπτίσεις κτλ, που γίνονται αυτή την περίοδο, παραθέτοντας το συμβάν της καταστροφής του δάσους της Ύδρας, που συνέβη πρόσφατα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png