Βλάβη παρουσίασε το πλοίο «Απόλλων Ελλάς» στο λιμάνι του Πειραιά, σε προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Αίγινα.

fotografia-apollona-arxeio.jpg
Σύμφωνα με ενημέρωση από επιβάτες, που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν προς την Αίγινα, με το πλοίο  «Απόλλων Ελλάς», το βράδυ της Παρασκευής στις 20:45, παρουσιάστηκε βλάβη εξ' αιτίας της οποίας το δρομολόγιο δεν πραγματοποιήθηκε.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ακολούθησε ανακοίνωση της Saronic Ferries, σύμφωνα με την οποία το δρομολόγιο αναχώρησης από Πειραιά στις 20.45 προς Αίγινα και από Αίγινα στις 07.30 της επομένης προς Πειραιά, τροποποιήθηκε με νέα ώρα αναχώρησης από Πειραιά 22.15 προς Αίγινα, από από Αίγινα στις 07.30 της επομένης προς Πειραιά με το Ε/Γ-Ο/Γ "Ποσειδών Ελλάς".

Το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Αργοσαρωνικού από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ” Ν.Π. 10631, που εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Αίγινα-Πειραιάς, ότι κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα (εμπλοκή) στις άγκυρές του.

Το πλοίο αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο για την Αίγινα πραγματοποιήθηκε από έτερο πλοίο, με μέριμνα της ναυτιλιακής εταιρείας.

Από τη Λιμενική Αρχή του Πειραιά αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, ενώ μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, άρθηκε η απαγόρευση απόπλου.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png