Φωτιά σε μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες στο δρόμο Αλώνων - Μεσαγρού. Άμεση η κινητοποίηση της Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ. Πλήρης η κατάσβεση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας.

DSC_0018-arxeio-pyrosbestiki.JPG
Φωτιά σε μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες στο δρόμο Αλώνων - Μεσαγρού, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στις 21:30, σύμφωνα με ανάρτηση της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, στην οποία επισημαίνεται, ότι οι δύο αναβάτες είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπήρξε τραυματισμός. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα μέλη της Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε περιπολία, ενημέρωσαν άμεσα το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, ενώ φτάνοντας στο σημείο του συμβάντος, επιχείρησαν με πυροσβεστήρα που είχαν στο όχημά τους.

Στη συνέχεια έφτασαν οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, ολοκληρώνοντας την κατάσβεση, καθώς και Υδροφόρα του Δήμου Αίγινας.

Τέλος, μέλη της Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ βοήθησαν στη διαχείριση της κυκλοφορίας, ενώ επισημαίνεται, ότι η έγκαιρη επέμβαση και η πλήρης κατάσβεση, είχαν ως αποτέλεσμα να μην επεκταθεί η φωτιά στη δασική περιοχή.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png