Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες στην Αίγινα. Ανάσες δροσιάς δίνουν οι καλοκαιρινές αύρες, στις παραθαλάσσιες περιοχές.

20240720_140202.jpg
Στους 37°C έφτασε η μέγιστη θερμοκρασία, σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, η οποία είναι η 13η συνεχόμενη ημέρα που κινήθηκε πάνω από τους 36 °C - οι 6 από αυτές ξεπέρασαν τους 37°C - σύμφωνα τα δεδομένα που καταγράφει ο κόμβος του Meteo, στο ΓΕΛ Αίγινας. 


Πάντως, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο μέσος όρος των υψηλών θερμοκρασιών, των είκοσι πρώτων ημερών του φετινού Ιουλίου, είναι 35.6 °C, χαμηλότερος από τον περσυνό που ήταν 36.9 °C.

Ωστόσο η αίσθηση της ζέστης είναι πολύ έντονη, ειδικά στις περιοχές του κέντρου, ενώ ανάσες δροσιάς δίνουν οι παραθαλάσσιες περιοχές και οι αύρες του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο, Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν στη χώρα μας μέχρι τη Δευτέρα 22-7-2024. 

Από την Τρίτη θα υπάρξει βαθμιαία υποχώρηση της θερμοκρασίας, τόσο ως προς τις μέγιστες, όσο και ως προς τις ελάχιστες τιμές, που θα γίνει αισθητή στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος στις περισσότερες περιοχές.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png