Σε λειτουργία οι δημόσιοι χώροι υγιεινής στο λιμάνι και στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας.

20240722_114550.jpg
Μετά από τις εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού, που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας, τέθηκαν σε λειτουργία  οι δημόσιες τουαλέτες, που λειτουργούν καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. 


Βρίσκονται στο κτήριο όπου στεγάζεται το ιατρείο και το λιμενικό φυλάκιο - δίπλα στο λιμάνι - και το συνεργείο του Δήμου έχει κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες, σε συνεννόηση με το Λιμεναρχείο, ώστε να καταστεί ο χώρος του Λιμενικού Φυλακίου λειτουργικός.

Οι δημόσιες τουαλέτες εξυπηρετούν τον μεγάλο αριθμό των επιβατών στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας και επιβλέπονται από υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αίγινας. Οι ίδιες μέρες και ώρες λειτουργίας ισχύουν και για τις τουαλέτες που λειτουργούν στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας.

20240722_115810.jpg
Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal, είπε ότι η γαλάζια σημαία, που κυματίζει και φέτος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, αναρτήθηκε πριν από λίγες ημέρες και ο δήμος της Αίγινας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να πληρούνται όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png