Από πτώση καλωδίου μεσαίας τάσης, προκλήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή της Καβουρόπετρας. Ευτυχώς ήταν καθαρισμένοι οι οικοπεδικοί χώροι. Τι δήλωσε ο κ. Γιώργος Σουλιώτης.

kavouropetra-02.jpg
Από καλώδιο μεσαίας τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος, που είχε κοπεί και είχε πέσει στο έδαφος, προκλήθηκε το απόγευμα πυρκαγιά στην περιοχή της Καβουρόπετρας, κοντά στην Πλανάκο.


Στο Aegina Portal μετά την κατάσβεση της φωτιάς, μίλησε ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, ο οποίος είπε ότι οι οικοπεδικοί χώροι ήταν καθαροί και έτσι δεν επεκτάθηκε η φωτιά. Η εστία ήταν μεγαλύτερη σε μία συστάδα από καλαμιές που έτυχε, επίσης να πέσει το καλώδιο. 

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας επιχείρησε με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες. Στην κατάσβεση συμμετείχε και μία υδροφόρα του Δήμου Αίγινας.  Από τη πτώση του καλωδίου, διακόπηκε το ρεύμα στη μισή Αίγινα. Για το θέμα έχει επιληφθεί ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ο κ. Σουλιώτης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά για τη παροχή βοήθειας και ότι είναι σημαντικό οι οικοπεδικοί χώροι να είναι καθαρισμένοι από τα ξερά χόρτα, που αποτελούν την καύσιμη ύλη. Το video είναι χαρακτηριστικό.

Σε άλλο σημείο συνεχάρη τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά και τον Δήμο για τον καθαρισμό που έγινε στην περιοχή του Κουρέντη, όπως επισήμανε ότι μία καινούργια χωματερή έχει δημιουργηθεί από κάποιους τριακόσια μέτρα μετά, στην είσοδο του δασικού δρόμου που οδηγεί στον Βαθυπόταμο. 

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας από τον ΔΕΔΔΗΕ, το ρεύμα αποκαταστάθηκε σε όλες τις περιοχές στις 21:45. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png