Ο κ. Σωκράτης Δούκας εξηγεί τι πρέπει να κάνουν, όσοι έχουν αναπνευστικά προβλήματα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του καπνού στην Αίγινα, από τις πυρκαγιές στην Εύβοια και στην Αττική.

politiki-prostasia-sokratis-doukas-00.jpg
Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο καπνός στο ουρανό της Αίγινας, από τις μεγάλες πυρκαγιές στην Εύβοια και στην Αττική, ο ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας, με την ιδιότητα του  αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, επικοινώνησε με το Aegina Portal, θέλοντας να ενημερώσει τους πολίτες που ζουν στην Αίγινα και έχουν αναπνευστικά προβλήματα. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο κ. Σωκράτης Δούκας είπε: "Λόγω της μεγάλης ποσότητας καπνού, που παρατηρείται λόγω των ισχυρών ανέμων, από πυρκαγιές στην Εύβοια και στην Αθήνα, ο καπνός αυτός κατευθύνεται προς το νησί μας, προς την Αίγινα.


Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα, ώστε να μην κυκλοφορούν εφόσον δεν είναι απολύτως απαραίτητο.

Σε περίπτωση που πρέπει να γίνει οποιαδήποτε μετακίνηση να χρησιμοποιήσουν μάσκα. 

Σε άλλη περίπτωση να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστά τα παράθυρα χρησιμοποιώντας το air condition, το οποίο περιέχει φίλτρα και άρα δεν επιτρέπει την διέλευση του καπνού, επίσης η ίδια σύσταση γίνεται για όλες τις ευπαθείς ομάδες και για τα μικρά παιδιά".

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png