Περιοχές της Αίγινας αντιμετώπισαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στην παροχή του νερού, από βλάβη σε γραμμή του ηλεκτρικού ρεύματος.  Τι δήλωσε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς.

provlima-grammi-dei-aegina.JPG
Βλάβη σε μία από τις γραμμές του ηλεκτρικού ρεύματος, δημιούργησε προβλήματα, τόσο στην ηλεκτροδότηση, όσο και στην παροχή του νερού - εξαιτίας της διακοπής της ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια - σε περιοχές του νησιού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Μετά από καταγγελίες πολιτών που δέχθηκε το Aegina Portal και σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, έγινε γνωστό ότι υπήρξε βλάβη σε μία φάση του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε περιοχές του νησιού. Εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, δεν ήταν δυνατόν να λειτουργήσουν κάποια αντλιοστάσια, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νερό οι περιοχές τις οποίες εξυπηρετούν.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Ζορμπάς, η βλάβη αυτή αποκαταστάθηκε από τον ΔΕΔΔΗΕ, ωστόσο, επειδή θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την πλήρωση των δεξαμενών και την αποκατάσταση της υδροδότησης στις περιοχές που παρέχουν νερό, στη δεξαμενή της Σκοτεινής (ενδεχομένως και σε άλλες) η πλήρωση θα γίνει με υδροφόρα του Δήμου Αίγινας, προκειμένου να είναι ταχύτερη και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν η παροχή του νερού.

Νωρίτερα, κάτοικοι από διάφορες περιοχές του νησιού, επικοινώνησαν με το Aegina Portal, αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πιο συγκεκριμένα, από το πρωί δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα η περιοχή της Λεύκης, ενώ από τις 22:30 χθες το βράδυ, υπήρξε πολύ χαμηλή τάση στους Τζικηδες και στην γύρω περιοχή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να φοβούνται για βλάβες στις ηλεκτρικές συσκευές τους. Τέλος, από τις 9:30, σήμερα το πρωί, η Παχειά Ράχη δεν είχε νερό, όπως και η περιοχή του Ανιτσαίον.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png