Καταλυτική η συνδρομή όλων των εμπλεκομένων φορέων, για την ασφαλή διέλευση των πιστών προς την Παναγία την Χρυσολεόντισσα, το διάστημα 14 και 15 Αυγούστου. Τι δήλωσε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

pyrosvestiki-00.jpg
Με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, σε μία ευρεία επιχείρηση που διήρκησε τις βραδινές, μεταμεσονύχτιες και πρώτες πρωινές ώρες της 14ης προς 15ης Αυγούστου, κατέστη δυνατόν να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των πιστών, με στόχο την πυροπροστασία, στη διαδρομή προς την Παναγιά την Χρυσολεόντισσα.


Μετά τη θετική εισήγηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας, που συνεδρίασε στις 12 Αυγούστου, ώστε να επιτραπεί η διέλευση των πιστών τις ημέρες της 14ης και 15ης Αυγούστου στην Παναγία την Χρυσολεόντισσα, οργανώθηκε μία μεγάλη επιχείρηση με την συμμετοχή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας, του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, του Δήμου Αίγινας, του Δασαρχείου, της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών (Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ.) Αίγινας και το Σύλλογο Κυνηγών. 

Για το θέμα μίλησε στο Aegina Portal ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, για την πολιτική προστασία κ. Σωκράτης Δούκας.  Ο κ. Δούκας αναφέρθηκε στην καταλυτική συνδρομή όλων των εμπλεκομένων φορέων, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των προσκυνητών στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Χρυσολεόντισσας στις 14 και 15 Αυγούστου.

Οι δυνάμεις αυτές βρίσκοντας σε σημεία της διαδρομής προς το μοναστήρι και επιχειρούσαν είτε με στατικές, είτε με περιπολίες, ώστε να διαφυλάξουν την ομαλή διέλευση και προσέλευση.

Ο αντιδήμαρχος κ. Σωκράτης Δούκας, τους ευχαρίστησε για την ετοιμότητα, τον επαγγελματισμό τους και την αρωγή τους και ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία. "Η Παναγία να μας ευλογεί και να μας δίνει δύναμη" είπε.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png