Κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας, σε πυρκαγιά αυτοκινήτου στην Αιγινήτισσα. Κατασβέστηκε άμεσα, χωρίς να προκληθούν άλλες ζημιές.

20240815_195808.jpg
Με τέσσερα οχήματα και οχτώ πυροσβέστες, επενέβη το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, σε πυρκαγιά επιβατικού αυτοκινήτου, χθες το απόγευμα στην περιοχή της Αιγινήτισσας.


Ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal είπε: "Είχαμε άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς, χωρίς προκληθούν άλλες ζημιές, απλά σ' αυτές τις περιπτώσεις, όπως γνωρίζετε, όταν ακούς πυρκαγιά σε IX, που δεν ξέρεις που μπορεί να είναι σταθμευμένο, αν είναι κοντά σε πεύκα, σε δέντρα ή οτιδήποτε άλλο, τι εξέλιξη μπορεί να έχει ένα τέτοιο συμβάν. Αλλά παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά, η Υπηρεσία μας για μία ακόμη φορά επενέβη άμεσα και αποσόβησε κάθε περαιτέρω κίνδυνο".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png