Το κρουαζιερόπλοιο "Azamara Journey" στην Αίγινα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα αποβιβαστούν περισσότεροι από 480 επιβάτες και μέλη του πληρώματος.

S1930004.JPG
Το κρουαζιερόπλοιο  "Azamara Journey"  έφτασε σήμερα το πρωί στην Αίγινα, προερχόμενο από Σαντορίνη, με 687 επιβάτες και 390 μέλη πληρώματος.


Θα παραμείνει αγκυροβολημένο έξω από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας έως τις 8 μ.μ. οπότε και θα αναχωρήσει για το λιμάνι του Πειραιά.

Το κρουαζιερόπλοιο  "Azamara Journey" ανήκει στην "Azamara Club Cruises", πλοία της οποίας έχουν επισκεφθεί την Αίγινα στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αίγινα, αναμένεται να αποβιβαστούν στο νησί με τέντερ του πλοίου, περίπου το 70% των επιβατών και το 25% των μελών του πληρώματος. Οι επιβάτες ακολουθώντας το πρόγραμμα θα επισκεφθούν διάφορα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στο νησί.

Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησαν ο δήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο κ. Σωτήρης Μαρμαρινός, ιδιοκτήτης του πρακτορείου που αντιπροσωπεύει το κρουαζιερόπλοιο στην Αίγινα.

Ο κ. Γιάννης Ζορμπάς, ανάμεσα σε άλλα, υπογράμμισε ότι το Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, έχει ξεκινήσει, ήδη, τις διαδικασίες προκειμένου να δρομολογηθεί η εφαρμογή του κώδικα ISPS στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, ώστε να είναι εφικτή η αποβίβαση επιβατών από κρουαζιερόπλοια στο εκεί λιμάνι.

Ο κ. Σωτήρης Μαρμαρινός δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι είναι το πέμπτο κρουαζιερόπλοιο, που αντιπροσωπεύει φέτος το πρακτορείο του στην Αίγινα και σημείωσε πως ευελπιστεί, ότι από την επόμενη χρονιά θα έρθουν περισσότερα στο νησί, αρκεί να υπάρχει βοήθεια, ως προς την βελτίωση των εγκαταστάσεων του λιμένα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png