Ολιγόλεπτες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, ανακοίνωσε ο Δήμος Αίγινας.

DSC_0068-diakopes.JPG

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας, που εκδόθηκε σήμερα το μεσημέρι, θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές στις γραμμές που ηλεκτροδοτούν την Αίγινα και το Αγκίστρι, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024. Και τις δύο ημέρες, οι διακοπές που θα γίνουν, προσδιορίζονται χρονικά στις 7 το πρωί και στις 12:30 το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας:

Σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 7 – 8/9/2024 θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές στις γραμμές που ηλεκτροδοτούν Αίγινα και Αγκίστρι ως κάτωθι:

Σάββατο 7/9/2024 ολιγόλεπτη διακοπή στις γραμμές Ρ21 Μεθάνων (ηλεκτροδότηση νήσου Αγκιστρίου και Αίγινας) και Ρ22 Μεθάνων (ηλεκτροδότηση νήσου Αίγινας) περί ώρα 07.00 και περί ώρα 12.30

Κυριακή 8/9/2024 ολιγόλεπτη διακοπή στις γραμμές Ρ21 Μεθάνων (ηλεκτροδότηση νήσου Αγκιστρίου και Αίγινας) και Ρ26 Μεθάνων (ηλεκτροδότηση νήσου Αίγινας) περί ώρα 07.00 και περί ώρα 12.30


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png