Εντυπωσιακές οι εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα". Ευχές και αισιόδοξη ατμόσφαιρα στα εγκαίνια.

20240909_194936.jpg
Φωτεινό, γεμάτο χρώμα, υπέροχη διακόσμηση και παράλληλα λειτουργικό, είναι το νέο κτήριο που στεγάζει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης της κ. Στέλλας Παυλινέρη.


Βρίσκεται δίπλα στην Δημοτική Πινακοθήκη της Αίγινας, στην οδό Αγίου Νικολάου 8 και είναι φροντισμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Αποτελεί την υλοποίηση του τρόπου με τον οποίο η κ. Παυλινέρη φανταζόταν τους χώρους, στους οποίους οι μαθητές της, η ίδια αλλά θα οι συνάδελφοί της θα ήθελαν να βρίσκονται όταν κάνουν μάθημα.

20240909_1905450.jpg 

Τα εγκαίνια αυτών των νέων εγκαταστάσεων, στις οποίες θα στεγάζεται πλέον το Κέντρο, έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας, με την παρουσία συνεργατών, γονέων, μαθητών και φίλων. Μια ατμόσφαιρα γιορτινή, γεμάτη από μουσική, γλυκά, αλλά και προσμονή για τις ώρες της μάθησης, την στιγμή που οι πολύχρωμες αίθουσες θα γεμίσουν από χαρούμενες παιδικές φωνές. 

20240909_182355.jpg
Τα σύγχρονα εποπτικά υλικά και η διαμόρφωση των χώρων κερδίζουν αμέσως ενήλικες και παιδιά. Άλλωστε μετά την τελετή του αγιασμού που τέλεσε ο πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης, έγινε ξενάγηση σε όσους το επιθυμούσαν και οι εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές


20240909_184449.jpg 

Λίγο αργότερα ο χορός και η μουσική έδωσαν το έναυσμα για το πάρτι των εγκαινίων.

20240909_182836.jpg



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png