Αρπαγή τσάντας στο κέντρο της Αίγινας και προσπάθεια τηλεφωνικής εξαπάτησης.

1726484249036-5.jpg
Δύο περιστατικά κατέγραψε τα τελευταία εικοσιτετράωρα το Aegina Portal. Η πρώτη αφορά αρπαγή τσάντας, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα άγνωστος άρπαξε την τσάντα, που κρατούσε μία γυναίκα που είναι κάτοικος της Αίγινας, την ώρα που εκείνη περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο, επιστρέφοντας σπίτι της και τράπηκε σε φυγή.  

Το δεύτερο περιστατικό, αφορά καταγγελία προσπάθειας τηλεφωνικής απάτης, με τη γνωστή μέθοδο της κλήσης από λογιστικό γραφείο.

Ο κύριος που έκανε την καταγγελία, είναι κάτοικος της Αίγινας και ευτυχώς κατάλαβε γρήγορα, ότι ο άνθρωπος που τον καλούσε δεν ήταν από το λογιστικό γραφείο, εκ μέρους του λογιστή του, όπως ο ίδιος δήλωνε. Καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά, με τις απαντήσεις του, του δημιούργησε εκνευρισμό, κάνοντάς τον να κλείσει το τηλέφωνο, αφού πρώτα χυδαιολόγησε σε βάρος του.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png