Τα εγκαίνια της "Στέγης Πολιτισμού Αίγινας". Το νέο σωματείο θα δραστηριοποιηθεί στους τομείς του πολιτισμού, της λαϊκής παράδοσης, της τέχνης, του αθλητισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

20240922_183217.jpg

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, τα εγκαίνια του χώρου της "Στέγης Πολιτισμού Αίγινας", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κυψέλης Β. Κωνσταντίνου 22. 


Τα εγκαίνια τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης και ο εφημέριος του ενοριακού ναού της Κυψέλης πατέρας Νεκτάριος Κουκούλης. Στο κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση, μίλησε εκ μέρους της "Στέγης Πολιτισμού Αίγινας" ο κ. Γεράσιμος Κοκκίνης.

Οι κυρίες Μικαέλα Μαρίνη και η Μαρία Λιούρκα "έντυσαν" μουσικά την εκδήλωση.

Σκοπός της δημιουργίας του νέου αυτού πολιτιστικού σωματείου είναι οι συλλογικές δράσεις στους τομείς του πολιτισμού, της λαϊκής παράδοσης, της τέχνης, του αθλητισμού. Δράσεις για τον άνθρωπο, την ζωή, την εξέλιξη στη σκέψη, και στην επιστήμη. Δράσεις για το περιβάλλον, τη μοναδική φυσική κληρονομία του νησιού μας, την προβολή της και την προστασία της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png