Μία πλήρως ανακαινισμένη και λειτουργική εγκατάσταση, που θα χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος, απέκτησε πρόσφατα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας.

20240923_130808.jpg
Μία πλήρως ανακαινισμένη και λειτουργική εγκατάσταση που θα χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος, απέκτησε πρόσφατα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας, στην περιοχή της Κυψέλης, μετά τις εργασίες που έγιναν σε έναν χώρο, που παλαιότερα κάλυπτε τις ανάγκες ύδρευσης, της τότε Κοινότητας.


Ο χώρος αυτός αποτελεί δωρεά του Γεώργιου Μπακόμητρου (Γεωργαλάτση) και τελευταία, μετά τις διαδικασίες νομιμοποίησης, αδειοδοτήθηκε και ξεκίνησαν οι εργασίες που την έφεραν στην τωρινή της μορφή, μετατρέποντάς την σε αποθηκευτικό χώρο, στον οποίο θα φυλάσσονται αντικείμενα και εξοπλισμός που δεν χρησιμοποιείται συχνά, όπως ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, αλλά και τα τέσσερα συστήματα sea tracks που διαθέτει ο Δήμος Αίγινας.

20240923_130909.jpg
Οι εργασίες, που πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά από το τεχνικό και εργατικό δυναμικό του Δήμου Αίγινας, με υλικά που προμηθεύτηκε ο Δήμος για το σκοπό αυτό, βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και όταν ολοκληρωθούν, θα πραγματοποιηθεί επίσημη παρουσίαση της νέας αυτής εγκατάστασης. 

 

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portral είπε:

Βρισκόμαστε στην Κυψέλη σε μία καινούργια αποθήκη, μάλλον σε μία ανακαινισμένη αποθήκη, που παλαιότερα την χρησιμοποιούσε η Ύδρευση. Είναι ένας χώρος όπου νομιμοποιήθηκε και στη συνέχεια με την έκδοση αδείας, έγιναν οι υπόλοιπες εργασίες που βλέπετε.

20240920_141531.jpg
Η αποθήκη αυτή θα είναι μια εγκατάσταση των Τεχνικών Υπηρεσιών, όπου θα αποθηκεύσουμε τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, καθώς επίσης και άλλα πράγματα που δεν χρησιμοποιούνται τόσο συχνά, καθώς επίσης και των εξοπλισμό που είναι στις παραλίες στα λεγόμενα Sea Tracks.

Εδώ ο χώρος αποτελεί μία δωρεάν η οποία έγινε από τον Γεώργιο Μπακόμητρο με το παρωνύμιο, τότε, Γεωργαλάτσης, όπου δωρίστηκε για να καλύψει τις ανάγκες ύδρευση στην πρώην Κοινότητας Κυψέλης.

Αυτός εδώ ο χώρος, λοιπόν, ανακαινίστηκε πλήρως θα καταστεί και πλήρως λειτουργικός, συνεπώς θα εξυπηρετήσει και θα καλύψει ανάγκες, κυρίως της Τεχνικής Υπηρεσίας, όπως αναφέρθηκα και πριν.

Να πω ότι όλες οι κατασκευές και όλες οι εργασίες, έχουν γίνει από το τεχνικό και εργατικό προσωπικό του Δήμου Αίγινας, είτε αυτό είναι μόνιμο, είτε έκτακτο και όπως έχουμε πει κι άλλες φορές ο Δήμος Αίγινας με ένα προγραμματισμό, με προμήθεια τεχνικού, εργαλειακού και μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς επίσης και με προμήθεια των αδρανών υλικών ή των μεταλλικών ειδών ή οτιδήποτε άλλο προκύψει, αξιοποιεί τις δεξιότητες, την διάθεση την εργατικότητα και όλες εκείνα τα προτερήματα και τα προσόντα των υπαλλήλων και έτσι δημιουργεί και κάνει αυτό δώ το αποτέλεσμα από όλοι βλέπετε, που είναι πραγματικά πάρα πολύ αξιόλογο.

Σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες, οπότε εκεί θα γίνει και μία επίσημη παρουσίαση εδώ του χώρου, έτσι ώστε και οι πολίτες να έρθουν να ενημερωθούν, αλλά και όλοι όσοι είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετέχουν και έτσι ώστε να δουν από κοντά το αποτέλεσμα".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png