Ξεκίνησε η συγκέντρωση σχολικών ειδών, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αίγινας.

20240924_101560.jpg

Ξεκίνησε η συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αίγινας, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλεί τους κατοίκους του νησιού, να συμμετέχουν στη συγκέντρωση σχολικών ειδών, που ξεκίνησε την Δευτέρα 23 και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 09:00 έως 14:00, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που βρίσκεται κοντά στην ψαραγορά. 


Στο Aegina Portal μίλησαν για τη δράση, οι κυρίες Αναστασία Κρομμύδα, συντονίστρια και Μάρθα Λεούση, στέλεχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα συγκεντρωθούν σχολικές τσάντες (σε καλή κατάσταση εφόσον είναι μεταχειρισμένες) και διάφορα σχολικά είδη, γραφική ύλη (κασετίνες μολύβια, γόμες, ξύστρες, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια κ.α.).

"Ας αγκαλιάσουμε όλοι μας αυτή την προσπάθεια, δείχνοντας την ευαισθησία και την αλληλεγγύη μας απέναντι στους μικρούς μας μαθητές, φροντίζοντας να είναι χαρούμενοι στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2297026982.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png