Ένα υπέροχο, παραθαλάσσιο σημείο ρέμβης και χαλάρωσης, απέκτησε η περιοχή των Βροχείων. Φωταγωγήθηκε σήμερα και το αποτέλεσμα κερδίζει τις εντυπώσεις.

20240928_211445.jpg
Ένα υπέροχο, παραθαλάσσιο σημείο ρέμβης και χαλάρωσης, απέκτησε η περιοχή των Βροχείων, μετά την ολοκλήρωση ενός έργου, στο οποίο συνέπραξε ο Δήμος Αίγινας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και πραγματοποιήθηκε με την επιστασία της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Καραγιάννη.


Το έργο έγινε με αυτεπιστασία και προμήθεια υλικών, από τον Δήμο Αίγινας, που αξιοποίησε τις δεξιότητες και την εμπειρία των τεχνικών του. Φωταγωγήθηκε σήμερα και πραγματικά το αποτέλεσμα κερδίζει τις εντυπώσεις. 

20240928_210719.jpg
Όπως είπε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, μιλώντας στο Aegina Portal, ο χώρος είχε καταστεί επικίνδυνος, ειδικά μετά τα αποτελέσματα της κακοκαιρίας Daniel έναν χρόνο πριν. Ένας μαντρότοιχος που βρισκόταν εκεί και συγκρατούσε το πρανές του δρόμου, είχε υποστεί μεγάλες ζημίες. Εξαιτίας των βροχοπτώσεων είχαν δημιουργηθεί υποσκαφές, με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο για τους πολίτες που έρχονταν σε αυτήν την πολύ όμορφη παραλία με τα οχήματά τους.

20240928_211551.jpg
Στόχος το έργου ήταν οι πολίτες να μπορούν να απολαμβάνουν αυτό το υπέροχο σημείο, το πρωί για το μπάνιο τους, αλλά και το βράδυ για μια βόλτα ή για ξεκούραση και ρέμβη στα παγκάκια. 

20240928_210151.jpg

 
Ο κ. Ζορμπάς υπογράμμισε για μία ακόμη φορά, ότι ο Δήμος της Αίγινας μπορεί με αυτεπιστασία και προμήθεια υλικών, με αξιοποίηση των δυνατοτήτων και της εμπειρίας, που διαθέτουν οι τεχνίτες, τόσο του τακτικού, όσο και του έκτακτου προσωπικού, να μπορεί να εκτελεί αυτά τα έργα. "Ότι βλέπεται εδώ έχει διενεργηθεί και τοποθετηθεί από το προσωπικό του Δήμου. Μένει να τοποθετηθεί το κιγκλίδωμα, θα είναι κι αυτό στιβαρό, για προστασία των πολιτών και πραγματικά, θα πω την δική μου γνώμη έτσι όπως το βλέπω, με εντυπωσιάζει και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό το αποτέλεσμα", είπε ο κ. Γιάννης Ζορμπάς.   



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png