Συγκρότηση του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας και ορισμός των μελών του.

simvoulio-vivliohtikis.jpg

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που υπογράφεται από τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη, συγκροτήθηκε το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας, το οποίο αποτελείται από τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα:

Α. Συγκροτούμε το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας και ορίζουμε τα μέλη του ως ακολούθως:

1. Κουκούλη Νεκτάριο του Γεωργίου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Μαρίνη Μαρία του Ιωάννη, ιδιωτική υπάλληλο.
2. Μαρίνου Ελένη του Νικολάου,  διοικητική υπάλληλο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Στουραϊτη Δανάη του Σταύρου, εκπαιδευτικό. 
3. Μπήτρου Βαρβάρα του Παντελεήμονα, δημόσιο υπάλληλο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Μπορμπιλά Αικατερίνη του Σπυρίδωνα, εκπαιδευτικό. 
4. Χατζίνα Κωνσταντίνα του Φανουρίου, κοινωνιολόγο, μόνιμο υπάλληλο του Δήμου Αίγινας ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Μπόγρη Παναγιώτα του Ιωάννη, εκπαιδευτικό.
5.Κομηνιάδη Φωτεινή του Δημητρίου, ιδιωτική υπάλληλο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Σιμιτζή Ματθιώ του Ιωάννη,  οδοντίατρο. 

Β. Ορίζουμε προσωρινά, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Προέδρου και Αντιπροέδρου κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 1-17 του ν. 5062/2023 και για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους δώδεκα (12) μήνες, ως Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας, τον Κουκούλη Νεκτάριο του Γεωργίου και ως Αντιπρόεδρο την Μαρίνου Ελένη του Νικολάου, οι οποίοι πληρούν τα προσόντα του άρθρου 5 του ν. 5062/2023.

Γ. Η θητεία των υπολοίπων μελών του Εφορευτικού Συμβουλίου είναι τριετής.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png