Η Φωτεινή Μπήτρου παρουσιάζει τον υπέροχο, ανανεωμένο χώρο του γυμναστηρίου "Κούρος". 

20240930_092959.jpg
Έτοιμος για να υποδεχθεί τους φίλους του, αλλά και όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής, εξατομικευμένο, στις δικές τους ανάγκες, είναι ο ανανεωμένος χώρος του γυμναστηρίου "Κούρος".


Νέα, επώνυμα μηχανήματα γυμναστικής και μία ατμόσφαιρα που ενισχύει την διάθεση και την αίσθηση του εξωτερικού χώρου. 

Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Φωτεινή Μπήτρου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τις πολλαπλές δυνατότητες αυτού του χώρου.

Μιλώντας στο Aegina Portal είπε: "Καινούργιος χώρος, μια ανακαίνιση που το μότο μας είναι: "γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις". 

Δεν έχουμε σταματήσει ούτε μία μέρα τα ομαδικά προγράμματα, αλλά από σήμερα ξεκινάμε με μια μεγάλη ποικιλία για όλες τις ηλικίες από τεσσάρων χρονών έως 95 χρονών, για όποιους αισθάνονται ακόμα παιδιά, γιατί μας αρέσει να σας κάνουμε να αισθάνεστε παιδιά. Αυτό είναι που μας λείπει, με την καθημερινότητα έχουμε ξεχάσει να ζούμε.

Eχουμε ανανεώσει πλήρως τον στόλο μας και έχουμε φτιάξει ένα χώρο στον οποίο όταν γυμνάζεσαι νομίζεις ότι είσαι σε εξωτερικό χώρο, ένα φυσικό τοπίο που σας φτιάχνει τη διάθεση, γιατί αξίζει να αισθάνεστε καλά, αξίζει αυτός ο χώρος για το νησί μας και για τους ανθρώπους του. Σας περιμένουμε με μια ποικιλία προγραμμάτων για όλα τα γούστα. 

Έχουμε αρκετά μαθήματα reformer pilates για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κάτι πιο ήπιο, θεραπευτικό, να μπούνε σιγά - σιγά.

Οπότε ότι θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας, ελάτε να φτιάξουμε ένα εξατομικευμένο, ατομικό πρόγραμμα για εσάς, να σας κάνουμε δωρεάν μία λιπομέτρηση για να δούμε τις ανάγκες σας και θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε μαζί σας και να λύσουμε οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα και να σας κρατάει πίσω. Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις!".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png