Ολοκληρώθηκε το έργο του Δήμου Αίγινας για την επισκευή και συντήρηση στο Γυμνάσιο Μεσαγρού. Εξαιρετικές οι εντυπώσεις, τι δήλωσε ο κ. Νίκος Οικονόμου.

20241002_102024.jpg

Εξαιρετικές είναι οι εντυπώσεις που αποκομίζει ο επισκέπτης από την εικόνα που παρουσιάζει το γυμνάσιο Μεσαγρού, μετά και την ολοκλήρωση του έργου "Αποκατάσταση επικινδυνότητας και επισκευή συντήρηση σχολικών κτηρίων του Δήμου Αίγινας", προϋπολογισμού 320.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου 24% ΦΠΑ. 


Το έργο, που αφορά στην επισκευή των σχολικών κτηρίων του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Ασωμάτων και του Δημοτικού Σχολείου - Γυμνασίου Μεσαγρού, συμβασιοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου 2023. Ο διαγωνισμός είχε εγκριθεί και κατακυρωθεί  στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου 2023. 

20241002_101310.jpg

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Μεσαγρού κ. Νίκος Οικονόμου, δήλωσε στο Aegina Portal:

"Βρισκόμαστε στο Γυμνάσιο Μεσαγρού και συγκεκριμένα στον αύλειο χώρο του σχολείου, στο χώρο που αθλούνται οι μαθητές του Γυμνασίου Μεσαγρού και σε ένα χώρο που ανακαινίστηκε πρόσφατα, ύστερα από ενέργειες της δημοτικής αρχής, του δημάρχου Αίγινας κυρίου Γιάννη Ζορμπά και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κυρίου Καραγιάννη.

Έγινε ένα μεγάλο έργο στο σχολείο μας με αντικατάσταση του παλιού δαπέδου, το οποίο ήταν επικίνδυνο για τους μαθητές, με δημιουργία καινούργιου τάπητα, καλύτερου και ασφαλέστερου για τους μαθητές. Επίσης γίνανε εργασίες ελαιοχρωματισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του γυμνασίου.

Ήταν ενταγμένο σε πρόγραμμα της Περιφέρειας το Γυμνάσιο Μεσαγρού και το Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Ασωμάτων. Σ' αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και Νήσων για όλες τις ενέργειες που κάνανε ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το πολύ καλό έργο για το σχολείο μας και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Aegina Portal, για το βήμα που μας δίνει να παρουσιάσουμε αυτήν την εξαιρετική δουλειά που έγινε στα σχολείο μας".

Υπενθυμίζεται ότι σύμβαση για την εκτέλεση του έργου υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας στις 11 Ιουλίου 2023. Εργοδότης ή κύριος του έργου και φορέας κατασκευής του, είναι ο Δήμος Αίγινας., Προϊσταμένη Αρχή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας και Διευθύνουσα Υπηρεσία η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς και Νήσων Τ.Τ.ΥΝ.Δ.

Η δαπάνη καλύφθηκε από το ΠΔΕ με κωδικό Συλλογικής Απόφασης ΕΠ085 ΤΡΟΠ.0 εγγεγραμμένο στο Εθνικό σκέλος της Περιφέρειας Αττικής και Κωδικό έργου: 2018ΕΠ08500028, με το ποσό των 250.000 ευρώ και το ποσό των 70.000 ευρώ από ιδίους πόρους του Δήμου Αίγινας. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png