Συγκινητική η ανταπόκριση στην συναυλία αλληλεγγύης, για την οικονομική στήριξη μαθήτριας με πρόβλημα υγείας, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας.

20241005_202147.jpg
"Τραγουδάμε για τη Μελίνα", ήταν ο τίτλος της συναυλίας αλληλεγγύης, για την οικονομική στήριξη μαθήτριας με πρόβλημα υγείας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νήσων Αργοσαρωνικού, το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.  


Γι' αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία, μίλησε στο Aegina Portal η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Σοφία Λάζαρη: 

"Σήμερα ζήσαμε μία μοναδική βραδιά, διοργανώσαμε με πολύ αγάπη μία συναυλία αλληλεγγύης, για μια μαθήτρια του σχολείου μας, εδώ στο 1ο Δημοτικό, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και θέλουμε να την στηρίξουμε οικονομικά στον μεγάλο αγώνα που δίνει.

20241005_202148.jpg
Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική, παρά τον καιρό, που έδειξε στην αρχή ότι δεν είναι με το μέρος μας, ο κόσμος δεν "μάσησε", ήρθε εδώ. Πολύς κόσμος, ήρθε και απλά άφησε κάτι και έφυγε. Μέσα είναι πάρα πολλοί μουσικοί αφιλοκερδώς, να παίξουνε με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, τους οποίους ευχαριστούμε πάρα πολύ όπως και μία σειρά από κόσμο, οι οποίοι στήριξαν αυτό τον αγώνα, από κοινού με το σύλλογο γονέων, οι οποίοι ήδη τρέχουνε μία λαχειοφόρο.

20241005_202149.jpg
Εμείς αυτό που θέλουμε να πούμε στον κόσμο, το είπαμε και μέσα, είναι ότι σαν Σύλλογος Δασκάλων, σαν Σύλλογος Εκπαιδευτικών, σαν κομμάτι της κοινωνίας, δεν παλεύουμε μόνο για το κλάδο μας, παλεύουμε για κάθε αδικία, για κάθε αγώνα που δίνει ο συμπολίτης μας και επίσης ένα μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε αυτή την βραδιά, είναι ότι στα δύσκολα όλοι μαζί παρέα, θα παίζουμε, θα τραγουδάμε και θα αγωνιζόμαστε, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε, κανένας δεν είναι μόνος του. Σε κάθε δυσκολία είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε μαζί".

Η εκδήλωση περιελάμβανε θεατρικό και εικαστικό παιχνίδι με τις Μαριάνθη Δημητρούλη, Κατερίνα Λιάπη και Εβίνα Χαλδαίου και συναυλία με το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Χορωδία από την Ε' τάξη του 1ου Δ.Σ. Αίγινας, συμμετέχουν οι εκ/κοί Φωτεινή Λάγιου, Πάνος Μάνος & Νεκτάριος Ζαχαράκης
  • Άγγελος Τζίτζης, Τάκης Δραγουμάνος, Σοφία Φρακτοπούλου
  • The Confusion Band
  • Παναγιώτης Ευσταθόπουλος, Λαούτο & Φωνή
  • Κωστής & Άμφι
  • Όλα Πένα: Μαρία Λιούρκα & Μιχαέλα Μαρίνη
  • The Band: Μπαλατσόγλου Γιάννης, Δημήτρης, Εικοσπεντάκης, Σώρρος, Σταύρος, Βασίλης Χαλδαίος, Νάσσος Θεοδωρόπουλος
Στο χώρος της εκδήλωσης υπήρχε κουτί, όπου όποιος επιθυμούσε μπορούσε να ενισχύσει αυτήν την πρωτοβουλία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png