Ο Δήμος Αίγινας απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ολυμπιονίκη κ. Αλέξανδρο Παπαναστασίου. "Εμπειρία να μιλήσω με όλα αυτά τα παιδιά", δήλωσε για την επίσκεψή του στα σχολεία.

20241010_135037.jpg
Tον Ολυμπιονίκη, αθλητή της υδατοσφαίρισης κ. Αλέξανδρο Παπαναστασίου, βράβευσε σήμερα το μεσημέρι, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα, ο Δήμος Αίγινας. Την απονομή, έκανε εκ μέρους του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος. 


Η βράβευση, έλαβε χώρα στο Γραφείο Δημάρχου, στο πλαίσιο της σχολικής αθλητικής εβδομάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας αθλητές υψηλού επιπέδου, όπως ο Παραολυμπιονίκης κ. Αθανάσιος Τσιβίλης, που ο δήμος Αίγινας βράβευσε, επίσης, δύο μέρες πριν, και ο Ολυμπιονίκης κ. Αλέξανδρος Παπαναστασίου, επισκέφθηκαν όλα τα σχολεία της Αίγινας, μιλώντας με παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά ιδιαίτερη τιμή και πολύ περηφάνια, δεχόμαστε σήμερα στο νησί μας έναν ολυμπιονίκη της εμβέλειας του κυρίου Αλεξάνδρου Παπαναστασίου. Ο κ Παπαναστασίου τόσο στο Τόκιο, όσο και στο Παρίσι έκανε αυτό που θέλουμε όλοι οι Έλληνες, σήκωσε την Ελλάδα στις πλάτες του, την σήκωσε πολύ ψηλά και για αυτό το ευχαριστούμε και σήμερα τον τιμούμε στο δήμο της Αίγινας. 

Σύμφωνα με την σχολική αθλητική εβδομάδα, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, τόσο ο κύριος Τσιβίλης της προηγούμενες δύο μέρες, όσο και ο κύριος Παπαναστασίου σήμερα, πήγαμε σε όλα τα σχολεία του νησιού μας, όπου οι μικροί μαθητές, πραγματικά, τους υποδέχθηκαν εξαιρετικά. Θέλω να ευχαριστήσω γι' αυτή τη διοργάνωση, τόσο την πρωτοβάθμια, όσο και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση των σχολείων του δήμου μας, όσο και τους ιδιαίτερα σεμνούς, πραγματικά, εξαιρετικούς αθλητές τον κύριο Παπαναστασίου για τον κύριο Τσιβίλη". 

Ο Ολυμπιονίκης κ. Αλέξανδρος Παπαναστασίου δήλωσε: "Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Θέλω να ξέρετε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή και για μένα και πραγματικά μόνο και μόνο η εμπειρία να μιλήσω με όλα αυτά τα παιδιά να συναναστραφώ με όλους τους ανθρώπους του νησιού ήταν ξεχωριστή για μένα και σας ευχαριστώ και πάλι γι' αυτό".

Η τιμητική βράβευση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων. Ο κ. Παναστασίου δώρισε το σκουφάκι του που χρησιμοποίησε στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, και την φανέλα της εμφάνισής του, που είχε υπογράψει. Ο κ. Μαρίνος του δώρισε το βιβλίο "Η Αίγινα του Καποδίστρια".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png