Επιστημονική εκδήλωση του ΕΚΟΜΕΝ στην Αίγινα, με θέμα: “Νεότερα στα Μεταβολικά Νοσήματα”.

20241013_112114.jpg

Στο ξενοδοχείο "Δανάη", πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11 και 12 Οκτωβρίου 2024, η 24η Επιστημονική Εκδήλωση του Ελληνικού Κολεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων, στην οποία συμμετείχαν γιατροί και αρκετός κόσμος που παρακολούθησε με ενδιαφέρον τα θέματα που παρουσιάστηκαν.


Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για το κοινό με θέμα: «Διαβήτης και Παχυσαρκία: Οι σύγχρονες μεταβολικές πανδημίες. Τι πρέπει να γνωρίζουμε και πως πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε».

Η Επιστημονική Εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (Ε.Κ.Ο.Μ.Ε.Ν.) υπό την Αιγίδα του Δήμου Αίγινας και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, με τη συνεργασία, του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων και τη συμμετοχή του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πειραιά.

Στο Aegina Portal μίλησαν η κ. Ξανθένια Μαντά, πρόεδρος της Πολύμορφης και Συντονίστρια Προγράμματος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πειραιά, ο κ. Ανδρέας Μελιδώνης, παθολόγος - διαβητολόγος, πρόεδρος του Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν. η κ. Γκόλφω Γεμιστού, πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ατόμων Με Σακχαρώδη Διαβήτη. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png