Σύλληψη επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αίγινας, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιά - Αίγινα.

DSC_0183-limenarxeio.JPG

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Αίγινας ενημερώθηκαν για την ύπαρξη ενός επιβάτη εντός ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιάς-Αίγινα, ο οποίος προκάλεσε υλικές ζημιές σε θύρα αποχωρητηρίου του πλοίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Μετά τον κατάπλου στο λιμάνι της Αίγινας, στελέχη της Λιμενικής Αρχής εντόπισαν τον 50χρονο ημεδαπό επιβάτη και προέβησαν στη σύλληψή του, για παράβαση του άρθρου 378 του Π.Κ. (Φθορά ξένης ιδιοκτησίας), κατόπιν έγκλησης του Πλοιάρχου του πλοίου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png