Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο κινηματογράφος "Τιτίνα".

αρχές Νοεμβρίου ξεκινά η Κινηματογραφική Λέσχη.


Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο κινηματογράφος "Τιτίνα", με χειμερινές προβολές και προγραμματισμένες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να προσφέρουν έναν ξεχωριστό τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Εμπορικές Ταινίες από Πέμπτη μέχρι και Τετάρτη στις 7.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ. (δύο προβολές),
  • Κινηματογραφική Λέσχη (διάρκεια από 3 Νοεμβρίου μέχρι 15 Απριλίου 2008) με μέλη για όλες τις ταινίες & για μη μέλη για επιμέρους - κατά προτίμηση ταινίες. Το πρόγραμμα ταινιών θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (κάθε Σάββατο στις 7.00 μ.μ. και Τρίτη στις 9.00 μ.μ.),
  • Παιδικό Πρόγραμμα: κάθε απόγευμα στις 5.00 μ.μ. και την Κυριακή επιπλέον πρωινή στις 11.00 π.μ., καθώς και θεατρικές παραστάσεις (κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, παράσταση με συμμετοχή παιδιών, κτλ.),
  • Αφιερώματα – Εκδηλώσεις (Μικρού Μήκους, Ντοκιμαντέρ, ειδικές θεματολογίες, κτλ.) με προσκεκλημένους σκηνοθέτες ή ηθοποιούς,
  • Την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα θα προβάλλεται μια Αλβανική Ταινία,
  • Θεατρικές Παραστάσεις (κωμωδία, πρόζα, κτλ.) που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να ενημερώνεστε στον κινηματογράφο και στις προθήκες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης και της Αίγινας (Σ/Μ Κρητικός, λιμάνι – εκδοτήρια εισιτηρίων, Σουβάλα, κ.α.) ή στο Κέντρο Τύπου.
Τιμή Εισιτηρίου: 7 €, Κινηματογραφική Λέσχη: 50 € για τουλάχιστον 15 ταινίες για τα Μέλη της Λέσχης. Για μη μέλη εισιτήριο 7 € για κάθε ταινία.

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ (δύο επόμενων εβδομάδων)

«Φτάνει Να’ μαστε μαζί», Αισθηματικό, με τους Οντρέ Τοτού και Γκιγιόμ Κανέ
Πέμπτη 4 μέχρι και Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, κάθε μέρα 7.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ.
Τέσσερις χαρακτήρες που υφαίνουν μία τρυφερή ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και της φιλίας. Η Καμίλ δουλεύει τα απογεύματα ως καθαρίστρια, ο Φιλμπέρ ένας ντροπαλός και πλούσιος νέος, ο Φράνκ, φίλος του Φιλιμπέρ, δουλεύει μάγειρας και φροντίζει τη...γιαγιά του. Όλοι θα συνυπάρξουν όταν κάποια στιγμή θα “υιοθετήσουν” την ηλικιωμένη γυναίκα για να μας αποδείξουν ότι για όλα υπάρχουν λύσεις φτάνει.... να' μαστε μαζί!
«Οι ζωές των άλλων», Πολιτικό – Κοινωνικό - Αισθηματικό
Πέμπτη 11 μέχρι και Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, κάθε μέρα 6.30 μ.μ. και 9.00 μ.μ.
Το 1984 στο Ανατολικό Βερολίνο, ο αξιωματούχος της Στάζι Γκερντ Βίσλερ διατάσσεται να παρακολουθεί το διαμέρισμα ενός διάσημου ζευγαριού καλλιτεχνών. Σιγά – σιγά και χωρίς να το καταλαβαίνει αρχίζει να παρεμβαίνει στη ζωή τους.
Η εκπληκτική ταινία αποκάλυψη της χρονιάς που σάρωσε τα βραβεία Όσκαρ!Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png