Για μία ακόμη φορά επαγγελματίες της Αίγινας έγιναν αποδέκτες τηλεφωνικών κλήσεων από αγνώστους, που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν, λέγοντας ότι τηλεφωνούν από τον Δήμο της Αίγινας.
Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κ. Γιώργος Σκαλτιώτης, επικοινώνησε με το Aegina Portal καταγγέλλοντας το γεγονός και παράλληλα ζήτησε από τους επαγγελματίες της Αίγινας να είναι προσεκτικοί, καθώς οι προσπάθειες τηλεφωνικής απάτης προς επαγγελματίες, βρίσκονται και πάλι σε έξαρση.
Το σενάριο μπορεί να αλλάζει κάθε φορά, επισήμανε ο κ. Γιώργος Σκαλτιώτης, λέγοντας ότι εκτός από τον Δήμο Αίγινας, οι άγνωστοι μπορεί να υποδύονται άλλα πρόσωπα ή να δηλώνουν άλλα ονόματα, στην προσπάθειά τους η επικοινωνία να είναι αληθοφανής.