Featured

Προσπάθεια τηλεφωνικής απάτης καταγγέλλει η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Άγνωστοι τηλεφωνούν σε επαγγελματίες της Αίγινας λέγοντας ότι είναι από τον Δήμο.

aegina-scam-byphone-2.jpg
Για μία ακόμη φορά επαγγελματίες της Αίγινας έγιναν αποδέκτες τηλεφωνικών κλήσεων από αγνώστους, που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν, λέγοντας ότι τηλεφωνούν από τον Δήμο της Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κ. Γιώργος Σκαλτιώτης, επικοινώνησε με το Aegina Portal καταγγέλλοντας το γεγονός και παράλληλα ζήτησε από τους επαγγελματίες της Αίγινας να είναι προσεκτικοί, καθώς οι προσπάθειες τηλεφωνικής απάτης προς επαγγελματίες, βρίσκονται και πάλι σε έξαρση. 

Το σενάριο μπορεί να αλλάζει κάθε φορά, επισήμανε ο κ. Γιώργος Σκαλτιώτης, λέγοντας ότι εκτός από τον Δήμο Αίγινας, οι άγνωστοι μπορεί να υποδύονται άλλα πρόσωπα ή να δηλώνουν άλλα ονόματα, στην προσπάθειά τους η επικοινωνία να είναι αληθοφανής.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png