Ο Τζιμπρίλ Σισέ στην Αίγινα.


Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες, από τη στιγμή που ο Γάλλος σταρ Τζιμπρίλ Σισέ, έδειξε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη Λίβερπουλ, "ανάβοντας φωτιές" στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μένοντας για λίγο έξω από τον "πυρετό" των μεταγραφικών συμβολαίων, ο Σισέ επισκέφθηκε σήμερα την Αίγινα, απολαμβάνοντας μερικές καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης στο νησί μας. Το ταξίδι μέχρι την Αίγινα προγραμματίστηκε από μεγάλο οίκο μόδας και γνωστό περιοδικό, ώστε ο Γάλλος σταρ να φωτογραφηθεί σε μερικές από τις όμορφες γωνιές της Αίγινας, όπως επίσης και σε γνωστό νεοκλασικό κτίσμα του νησιού.

Λίγο μετά τις 14:40 και ενώ η φωτογράφιση είχε ολοκληρωθεί, ο Τζιμπρίλ Σισέ γευμάτισε στο cafe Ρέμβη, στην παραλία της Αίγινας, μαζί με τη σύζυγό του που τον συνόδευε και τους συνεργάτες του. Ο Σισέ ζήτησε ψάρια για το γεύμα του και για αυτό φρόντισε το διπλανό ουζερί "Σκοτάδης". Ο Γάλλος σταρ ήταν ιδιαίτερα χαλαρός, ενώ έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα μια από τις σπεσιαλιτέ της Ρέμβης, ένα πιάτο που περιέχει φέτα και φιστίκι Αιγίνης. Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα αναχωρήσει από την Αίγινα σήμερα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png