Σε αυξημένη επιφυλακή τίθεται αύριο Παρασκευή η Αίγινα.


Σε αυξημένη επιφυλακή τίθεται αύριο Παρασκευή η Αίγινα, καθώς ο καιρικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιάς στα δάση του νησιού. Αυτό έγινε γνωστό σήμερα το μεσημέρι από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αίγινας, ύστερα από σήμα που έλαβε από τη Νομαρχία Πειραιά, σύμφωνα με το οποίο ο βαθμός επιφυλακής είναι σε επίπεδο τέσσερα (4). Η κορυφή της κλίμακας βρίσκεται στο νούμερο πέντε (5) κάτι που σημαίνει ότι η επαγρύπνηση και η επιφυλακή πρέπει να είναι, λόγω των συνθηκών, ιδιαίτερα αυξημένη.

Σύμφωνα με το σχέδιο, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αίγινας, καλεί όλα τα Σώματα Ασφαλείας του νησιού να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, αλλά και τις ομάδες εθελοντών που εποπτεύουν και περιφρουρούν δασικές εκτάσεις. Μάλιστα σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, για αύριο Παρασκευή απαγορεύεται η διέλευση πεζών και τροχοφόρων από δασικές εκτάσεις. Σε επαγρύπνηση καλούνται επίσης να είναι οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού για τον κίνδυνο δασικής πυρκαγιάς, ενημερώνοντας στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας στα τηλέφωνα 22970 22171 και 22970 29199.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png