Αίγινα. Η καλύτερη επιλογή για την απόδραση του Σαββατοκύριακου!


Η Αίγινα ήταν και παραμένει η καλύτερη επιλογή για πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για την απόδραση του Σαββατοκύριακου. Πόσο μάλλον ενός Σαββατοκύριακου που ξενικά με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και εξίσου υψηλή διάθεση για χαλάρωση και διασκέδαση. Η Αίγινα έχει καταφέρει να παραμείνει ένας μαγικός προορισμός που μπορεί να τα συνδυάζει όλα: τη φινέτσα των νεοκλασικών κτηρίων, τις ρομαντικές βόλτες στο δειλινό δίπλα στη θάλασσα, τη φιλοξενία και την νησιώτικη περιποίηση, εξαιρετικά καταστήματα για φαγητό και ποτό που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και πλούσια νυχτερινή ζωή!

Οι προβολείς της δημοσιότητας πέφτουν για ακόμη μία φορά στην Αίγινα καθώς αύριο Σάββατο ο Νομάρχης Πειραιά κύριος Γιάννης Μίχας και ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης εγκαινιάζουν τη μεγάλη έκθεση γλυπτικής "Ύδατα - Αφρογλυφές Υδάτων Ακύμαντες" στην οποία συμμετέχουν διακεκριμένοι γλύπτες μέλη του Συλλόγου Γλυπτών Ελλάδος. Σήμερα γίνονται τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής "Sweet summer" στο Λαογραφικό Μουσείο, ενώ την ίδια ώρα θα βρίσκεται σε εξέλιξη bazaar παραδοσιακών προϊόντων του νησιού στο λιμάνι από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

Σήμερα επίσης έχουμε την πρεμιέρα των καλοκαιρινών παραστάσεων του θεατρικού "Φιλουμένα Μαρτουράνο" τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει η κυρία Άννα Γεραλή. Οι παραστάσεις θα γίνουν στο προαύλιο χώρο του Κυβερνείου. Παράλληλα για σήμερα Παρασκευή υπάρχει ακόμη μια πρεμιέρα των Aigina days – the offshore master classes. Μια σειρά από μουσικές βραδιές κλασσικής και σύγχρονης τζαζ μουσικής στην Αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Τα εικαστικά και πολιτιστικά δρώμενα δεν σταματούν εδώ, ενώ γαστρονομικές βραδιές και "δυνατά" parties στα cafe και τα clubs του νησιού συμπληρώνουν ένα ανεπανάληπτο καλοκαιρινό σκηνικό! Ελάτε, το επόμενο πλοίο από Πειραιά φεύγει σε λίγη ώρα!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png