Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση internet στο λιμάνι της Πέρδικας.


Δωρεάν ασύρματη σύνδεση internet προσφέρει από σήμερα το λιμάνι της Πέρδικας, καθώς τέθηκε σε λειτουργία το πρώτο hotspot που χρησιμοποιώντας τεχνολογία wifi συνδέει τους επισκέπτες της με όλο τον κόσμο. Όπως φαίνεται το λιμάνι που καταφέρνει να διατηρεί μέχρι σήμερα τη γραφικότητα του, μπαίνει δυναμικά στην τεχνολογία προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής επικοινωνίας, με υψηλές ταχύτητες και μάλιστα δωρεάν.

Για το θέμα μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Πέρκδικας κύριο Τάσο Αμάφη, ο οποίος μας εξήγησε τις δυνατότητες του συστήματος, αλλά και την εύκολη, χωρίς διαδικασίες πρόσβαση στο internet για τους παραθεριστές και φυσικά για τους κατοίκους της περιοχής. Το σύστημα ουσιαστικά έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ολόκληρη η παραλία Πέρδικας να έχει πολύ καλή λήψη και η περιήγηση στο διαδίκτυο να γίνεται γρήγορα και απροβλημάτιστα. Εξαιρετικές θεωρείται πως θα είναι οι υπηρεσίες που θα προσφέρει το νέο hotspot σε όσους χρησιμοποιούν το λιμάνι της Πέρδικας για να "΄δέσουν" τα κότερα τους, καθώς και εκεί η λήψη είναι πολύ καλή. Συνολικά έχουν χρησιμοποιηθεί πέντε κεραίες, ενώ η σύνδεση στο internet γίνεται με γραμμή 24 Mbps. Ο κύριος Αμάφης μας ενημέρωσε επίσης ότι υπάρχουν και άλλα σημεία, που βρίσκονται ψηλότερα από την παραλία που μπορούν επίσης να συνδεθούν, καθώς το σήμα φτάνει μέχρι εκεί. Καλό σερφάρισμα!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png