"Ασφυξία" προκαλεί στους επαγγελματίες της Αίγινας η συνέχιση της απεργίας.


Τα προβλήματα που συσσωρεύονται μέρα με τη μέρα, μετρούν οι επαγγελματίες της Αίγινας καθώς η έλλειψη καυσίμων γίνεται ένα τρομερό εμπόδιο στις καθημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων τους. Και ενώ οι κλάδοι των επαγγελματιών που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν βρίσκονται  στην αρχή ενός Σαββατοκύριακου πολύ σημαντικού για την τοπική οικονομία, η είδηση ότι οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων επιτείνουν την απεργία, συνέβαλε στην επέκταση του αρνητικού κλίματος για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το βράδυ της Πέμπτης, η κυκλοφορία στον παραλιακό δρόμο που συνδέει την Αίγινα με την Πέρδικα ήταν αισθητά μειωμένη, ενώ κατά διαστήματα μετά τις 12 ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτη. Χθες, βράδυ Παρασκευής, η κίνηση των οχημάτων στον ίδιο δρόμο, θύμιζε χειμερινούς μήνες και σε καμία περίπτωση την κίνηση που έχουμε συνηθίσει λίγες ώρες πριν την εκπνοή του Ιουλίου.  Είναι φανερό ότι οι μετακινήσεις έχουν μειωθεί στις απολύτως αναγκαίες με την ελπίδα, ότι η επόμενη ημέρα θα φέρει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους ιδιώτες ιδιοκτήτες οχημάτων.

Χθες Παρασκευή στις 8 το απόγευμα, η εικόνα της παραλίας ήταν αυτή που παρουσιάζει η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο. Το παρήγορο είναι, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε, ότι η χθεσινή επιβατική κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά προς Αίγινα επηρεάστηκε πολύ λίγο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png