Ο κύριος Σάκης Σακκιώτης λαμβάνει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για τις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου.


Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που θα στηρίξει επίσημα το ΠΑΣΟΚ για τις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν χθες Τρίτη από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του κόμματος. Συνολικά ανακοινώθηκαν τα ονόματα 70 υποψηφίων δημάρχων, μέσα στα οποία βρίσκεται και το όνομα του κυρίου Σάκη Σακκιώτη επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αίγινα Πρώτο Νησί". Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση της επιστροπής αφορά "στήριξη και όχι χρίσμα". Για το θέμα ζητήσαμε από τον κύριο Σάκη Σακκιώτη να σχολιάσει τη σχετική ανακοίνωση - στήριξης από το ΠΑΣΟΚ του ονόματός του.


Ο κύριος Σακκιώτης, μετά από πρόσκλησή μας, επισκέφθηκε το studio του ραδιοφώνου του Aegina Portal οπού και έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Κατά τη συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Brown στις 20 Ιουνίου, είχαμε διαβεβαιώσει τους πολίτες ότι δεν θα ζητήσουμε χρίσμα από πολιτικό κόμμα. Είχαμε δε σημειώσει και επισημάνει ότι έχουμε ήδη ζητήσει και πάρει το χρίσμα από την τοπική κοινωνία. Επίσης σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Brown είχαμε διαβεβαιώσει τους πολίτες ότι σεβόμαστε όλα τα πολιτικά κόμματα, σεβόμαστε την Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία και τιμώντας όλους τους Αιγινήτες θα απευθυνθούμε σε όλα τα πολιτικά κόμματα ζητώντας την υποστήριξη τους. Κι αυτό ακριβώς κάναμε, ζητήσαμε την υποστήριξη από όλα τα πολιτικά κόμματα κι αυτό φαίνεται στην ιστοσελίδα μας. Η υποστήριξη στο πρόσωπο μας υποδηλώνει πράγματι εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη για ένα νέο περιεχόμενο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για ένα νέο περιεχόμενο στους θεσμούς που περιβάλλουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αναμένουμε και θα νοιώθαμε πραγματικά δικαιωμένοι αν και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα μετά την πρόσκληση που απευθύναμε μας εμπιστευθούν. Μας εμπιστευθούν για να σφυρηλατήσουμε την ενότητα όλων των υγειών δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας της Αίγινας, πέρα από τις όποιες πολιτικές - κομματικές αντιπαραθέσεις. Σε αυτό το δρόμο της ενότητας των πολιτών, κάθε Αιγινήτης καλείται από τη Δημοτική Παράταξη "Αίγινα Πρώτο Νησί" για μια ευρύτερη κοινωνική συναίνεση, που θα χωράει όλους εκείνους του πολίτες που έχουν αποφασίσει να πουν "ναι" σε βαθιές τομές και αλλαγές στο νησί μας. Με τη δική τους συμμετοχή, με την υποστήριξη και εμπιστοσύνη όλων των φορέων του νησιού μας, μπορούμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα, για να είμαστε περήφανοι για το ιστορικό μας νησί".

Από τον κύριο Σάκη Σακκιώτη ζητήσαμε να σχολιάσει την επικαιρότητα για τις πρόσφατες εκλογές της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Η δήλωσή του ήταν "ουδέν σχόλιο".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png