Ξεπέρασε τις 4.000 επισκέψεις χθες Τετάρτη το Aegina Portal. Σας ευχαριστούμε.


Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες του Aegina Portal, καθώς χθες Τετάρτη η επισκεψημότητα του ξεπέρασε τις 4.000 επισκέψεις, φτάνοντας τις 4.055 σε ένα εικοσιτετράωρο. Σε όλη τη διάρκεια των ημερών που το νησί αντιμετώπιζε τα συνεχόμενα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, η επισκεψημότητα του Aegina Portal βρισκόταν σταθερά πάνω από της 3.500 επισκέψεις την ημέρα. Όλα τα συστήματα του Aegina Portal λειτούργησαν ενεργειακά αυτόνομα, δίνοντας την δυνατότητα γρήγορης επεξεργασίας video και εικόνας, ενώ υπήρχε διαρκές backup σε όλα τα υποσυστήματα και συνεχής τροφοδότηση του εξοπλισμού μέσα από μονάδες ups.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Νίκο Μαρίνο από το τοπικό πρακτορείο της ΔΕΗ, που αν και κάτω από ασφυκτική πίεση, ποτέ δεν αρνήθηκε να προσφέρει ενημέρωση. Ευχαριστούμε πολύ επίσης, όσους συμμετείχαν στα ρεπορτάζ του Aegina Portal, συνεισφέροντας αποφασιστικά στην όλη διαδικασία της ενημέρωσης. Σας ευχαριστούμε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png