
Απομακρύνθηκαν το πρωί τα μπάζα, από τις εργασίες καθαίρεσης τμήματος της αναδρομής, στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.
Όπως φαίνεται και στο video από το ρεπορτάζ σήμερα το πρωί, τα υλικά που κάλυπταν μέρος της προβλήτας έχουν απομακρυνθεί.
Τα μπάζα αυτά προήλθαν από τις εργασίες που έγιναν τις προηγούμενες μέρες για τη καθαίρεση τμήματος της ανοδομής, το οποίο είχε παρουσιάσει προβλήματα, όπως φαίνεται και στο ρεπορτάζ του Aegina Portal, στις 11 Δεκεμβρίου 2025, όπου είχαν παρατηρηθεί εκτεταμένες ρωγμές σε τμήμα της ανοδομής του νέου λιμένα της Αγίας Μαρίνας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Aegina Portal σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, στο σημείο γίνονταν εργασίες για την επισκευή της ανοδομής από τον ανάδοχο του έργου. 
Ωστόσο τα μπάζα που δεν είχαν απομακρυνθεί, δημιούργησαν μία εικόνα χάους χθες κατά τη διάρκεια της ισχυρής καταιγίδας, δίνοντας την εντύπωση μία μεγάλης καταστροφής σε τμήμα του λιμανιού, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, από χθεσινό video του επικεφαλής της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Αίγινας κ. Δημήτρη Παπανικολόπουλου. Το ζήτημα επιβεβαίωσε στο ρεπορτάζ και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, ο οποίος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα. 
"Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο είναι σε συνεννόηση με τον ανάδοχο, καθώς έχει γίνει η παραλαβή του έργου, ο οποίος με δική του ευθύνη και δαπάνη επισκευάζει την ανοδομή", δήλωσε ο κ. Γιάννης Ζορμπάς.

