Με πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα περάσει το επόμενο διήμερο στην Αίγινα.


Την κορύφωση μιας περιόδου που χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες συνοδεύονται από υγρασία, θα πρέπει να περιμένουν οι κάτοικοι της Αίγινας σήμερα και αύριο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις τις Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας οι θερμοκρασίες σήμερα και αύριο θα προσεγγίσουν τους 39 - 41 °C με την μέρα της Τρίτης να είναι η πιο ζεστή και με αυξημένο βαθμό δυσφορίας. Ήδη λίγο μετά τις 11 το πρωί σήμερα, σε κάποια σημεία του εμπορικού κέντρου της Αίγινας η θερμοκρασία σκαρφάλωσε στους 39 °C κάτι που σημαίνει ότι το μεσημέρι η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

Για το θέμα μιλήσαμε με τον υπεύθυνο του τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας, αντιδήμαρχο κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο. Η ερώτηση αφορούσε τη δυνατότητα του Δήμου για κλιματιζόμενους χώρους, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από ηλικιωμένους ή άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις οδηγίες του κυρίου Παπαδόπουλου το Κέντρο Υγείας αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση, καθώς λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, έχει μεγάλη αίθουσα αναμονής, ισχυρό κλιματιστικό σύστημα, ενώ διαθέτει γεννήτρια.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png