Αγιασμός και ξεκίνημα με καλή διάθεση για το μπάσκετ του Σαρωνικού.


Μέσα σε κλίμα καλής διάθεσης και αισιοδοξίας για την καινούργια αγωνιστική σεζόν και τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ' ΕΚΣΑΝΑ ξεκίνησαν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν την ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού στην επίσημη περίοδο της προετοιμασία της. Έτσι την προηγούμενη Δευτέρα ο Σύλλογος Φίλων Μπάσκετ του Σαρωνικού Αίγινας, πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη επίσημη συγκέντρωση των παικτών του. Από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου παρόν ήταν ο πρόεδρος του και αθλητής της ομάδας κύριος Φίλιππος Τζίτζης, όπως και οι κυρίες Ανταλή, Σαΐνη και Λικούρη.

Αν και επίσημα οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 22 Αυγούστου, οι παίκτες του Σαρωνικού συγκεντρώνονται ήδη στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας και προπονούνται υπό τις οδηγίες του κόουτς Θανάση Σταρέντζη, που όπως ήδη έχει γίνει γνωστό θα είναι και φέτος στο προπονητικό τιμόνι της ομάδας. Οι αγώνες του πρωταθλήματος ξεκινούν σχεδόν ένα μήνα αργότερα στις 26 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε ο Σύλλογος Φίλων Μπάσκετ του Σαρωνικού Αίγινας, βρίσκεται σε συνεργασία με το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό, ώστε να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στον αγωνιστικό χώρο, που αφορούν την τοποθέτηση πλαστικών στεφανιών καθώς και των πάγκων των ομάδων. Τέλος την Πέμπτη οι παίχτες της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά τον αγώνα Ελλάδας - Σερβίας για το τουρνουά "Ακρόπολη", καθώς ο σύλλογος διοργανώνει εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα για τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png