Πτώση κλαριού στο κεντρικό πάρκο της Αγοράς. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς.


Την έντονη δυσαρέσκιά τους εκφράζουν οι επαγγελματίες που τα καταστήματα τους βρίσκονται γύρω από το πάρκο της παραδοσιακής αγοράς της Αίγινας. Αιτία η πτώση ενός μεγάλου κλαριού από ένα ψηλό δέντρο που βρίσκεται στην άκρη του πάρκου, σε ένα πολυσύχναστο σημείο της Αγοράς. Το κλαδί του δένδρου σύμφωνα με τις μαρτυρίες των καταστηματαρχών, λύγισε και τελικά έσπασε κάτω από το βάρος του. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το περιστατικό έγινε λίγα λεπτά πριν τις 11 σήμερα το πρωί, δηλαδή μία ώρα που η κίνηση της Αγοράς βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, με οικογένειες και μικρά παιδιά να περνούν αμέριμνοι από την περιοχή.

Οι καταστηματάρχες που βρίσκονται γύρω από την Αγορά μιλούν για ολοκληρωτική εγκατάλειψη του πάρκου, ενός πάρκου που είναι από τα λίγα που μπορεί να βρει κάποιος στο κέντρο του νησιού. Καταλογίζουν επίσης ευθύνες για το γεγονότος, ότι δεν υπάρχει η σχετική φροντίδα για τα δένδρα που υπάρχουν εκεί, αλλά και γιατί το πάρκο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους περαστικούς ως σημείο ξεκούρασης, αφού δεν έχουν γίνει κάποιες εργασίες για την ανάπλαση του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png