Η επόπτρια δημόσιας υγείας του Δήμου Αίγινας, μας ενημερώνει για τις απαγορεύσεις στο κάπνισμα.


Τίθεται σε ισχύ από αύριο η απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους και εργασιακούς χώρους. Για το θέμα ζητήσαμε να μας ενημερώσει η Επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αίγινας κυρία Σοφία Χατζίνα, η οποία μίλησε στην κάμερα του Aegina Portal, για το τι ισχύει από αύριο, ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας, τι πρέπει να κάνουν τα καταστήματα. "Από την 1η Σεπτεμβρίου 2010 αρχίζει μία νέα εποχή σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Έτσι εστιατόρια, καφετέριες, bar, κυλικεία και όλοι οι χώροι εστίασης.


Οι κινηματογράφοι, τα θέατρα, οι χώροι άθλησης, οι χώροι εργασίας ιδιωτικοί και δημόσιοι, τα ταξί θα έχουν αέρα χωρίς καπνό, χωρίς τη μυρωδιά του καπνού, χωρίς την υπενθύμιση της συνήθειας του καπνίσματος" μας λέει η κυρία Σοφία Χατζίνα, τονίζοντας ότι δεν γίνονται διακρίσεις, δεν υπάρχουν διακρίσεις για αυτό και ο νέος νόμος είναι πιο δίκαιος. Σημειώνει επίσης ότι εσωτερικοί χώροι νοούνται και τα αίθρια των καταστημάτων, οι χώροι που έχουν συρόμενη ή αποσπώμενη οροφή. Όσο για του καταστηματάρχες θα πρέπει να αναρτήσουν λογότυπα της αντικαπνιστικής καμπάνιας και σήματα απαγόρευσης του καπνίσματος. Για αυτά και για πολλά ακόμη που πρέπει να γνωρίζουμε, μας ενημερώνει η κυρία Σοφία Χατζίνα στο video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png