Ξεκινά η Κινηματογραφική Λέσχη.

titina-00 Ξεκινά τη λειτουργία της η Κινηματογραφική Λέσχη το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, ενώ ο φετινός κύκλος των προβολών θα ολοκληρωθεί 15 Απριλίου 2008. Για την καλύτερη οργάνωση της, έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη λίστα ταινιών, ώστε τα μέλη της λέσχης να επιλέξουν αυτές που επιθυμούν να προβληθούν. Επίσης έχει γίνει προσπάθεια ώστε να καλύπτονται όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες και επιθυμίες, ενώ συμπεριλαμβάνονται ταινίες παλιές και καινούργιες, ταινίες δυσεύρετες, παραγωγές από διάφορες χώρες με μεγαλύτερη ή μικρότερη παράδοση στον κινηματογράφο.

Παράλληλα θα επιλεγούν και δύο ελληνικές ταινίες στις οποίες θα παραβρεθούν και οι σκηνοθέτες τους για να συζητήσουν με τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης. Οι προβολές για κάθε ταινία θα γίνονται Σάββατο στις 7.00 μ.μ. και Τρίτη στις 9.00 μ.μ. Η λίστα με τις ταινίες είναι διαθέσιμη σε προθήκες, σε διάφορα σημεία της πόλης και φυσικά στον κινηματογράφο «Τιτίνα».

Εκτός από τις ταινίες θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς ειδικά αφιερώματα τα οποία θα ανακοινωθούν (Ντοκιμαντέρ, Μικρού Μήκους, διάφορες θεματολογίες, εκδηλώσεις, κ.α.).Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png