Επείγουσα μεταφορά νεφροπαθών με Super Puma.

super-puma-00 Λίγο μετά τις 3:30 σήμερα το μεσημέρι ελικόπτερο Super Puma προσέγγισε το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, με σκοπό την επείγουσα μεταφορά τριών νευροπαθών. Καθώς εκείνη τη στιγμή στην ευρύτερη περιοχή του Αργοσαρωνικού έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι, που καθιστούσαν αδύνατη τη μεταφορά τους στο λιμάνι του Πειραιά με πλοίο, η συμβολή πτητικού μέσου κρίθηκε απαραίτητη.

Η μεταφορά των νευροπαθών στο λιμάνι της Αίγινας έγινε με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας. Λίγο αργότερα προσέγγισε στο σημείο το Super Puma που παρέλαβε τους ασθενείς. Η αιμοκάθαρση είναι ένα θέμα που "καίει" την Αίγινα, καθώς το συγκεκριμένο πρόβλημα ταλανίζει τους ασθενείς - πολίτες του νησιού επί δεκαετίες, δημιουργώντας ανισότητες και αποκλεισμούς.

Τα αισθήματα θαυμασμού και ευγνωμοσύνης προς το πλήρωμα του ελικοπτέρου, για το κοινωνικό του έργο, είναι δεδομένα από τους κατοίκους του νησιού.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png